ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

Vladimir Canjuga, trener ŽRK Koka: "Da mi je netko ovo ponudio na početku sezone, odmah bi pristao!"

Objavljeno: 28.04.2019. 09:33

Zadnja izmjena: 28.04.2019. 09:38

Foto: Damir Ivančić

Jučerašnjom pobjedom ŽRK Koka nastavlja svoj put prema vrhu prvenstvene ljestvice i trenutno ima ukupno 30 bodova kao konkurenti za pozicije od 3. do 5. mjesta - Bjelovar i Sesvete.
Nakon što su se slegli prvi dojmovi ostaje činjenica da je igra bila puna uspona i padova, kako fizički i psihički tako i rezultatskih. No, ipak je najvažnije da je utakmica završila u korist Varaždinki, koje su na kraju s pravom i ubilježile dva boda koja im možda garantiraju i ukupno četvrto mjesto.

Trener Varaždinki, Vladimir Canjuga zadovoljan je pobjedom ali smatra da je igra mogla biti puno bolja. - Prije svega čestitke igračicama na pobjedi ali i na lošoj igri. Moram biti kritičan prvo poluvremenu smo bili užasno loši. Imali smo devet promašaja i sedam tehničkih grešaka, kriva hvatanja i dodavanja. U drugom poluvremenu smo se malo trgnuli i odigrali puno borbenije i s manje tehničkih grešaka. Moram spomenuti i suce jer ja to ne razumijem. Nama usred Varaždina svaku diskutabilnu loptu dobiju protivnice. Takve stvari su nam se dogodile i protiv Bjelovara kada su suci barem deset lopti dali našim protivnicama, tvrdi Canjuga i nastavlja.

Loša igra, loši suci...

- Kritika ide našoj igri. Loše smo igrali ali suci su se još gore i lošije utopili u sve to. Ja vjerujem da imamo boljih sudaca ali i mi moramo raditi na tome da mlade i neiskusne igračice iz utakmice u utakmice igraju sve bolje. Još nam ostaje Zrinski zadnje kolo i Kup. Ako bude sve u redu bit će to odličan rezultat. Ulazak u Final four je veliki uspjeh. Ako uspijemo dobiti Zrinski,  a Sesvete će vjerojatno izgubiti od Podravke i Lokomotive,mogli biti četvrti. Da je neko prije prvenstva, a pogotovo kada smo ostali bez Mastić, ponudio da ćemo biti četvrti i na Final fouru Kupa odmah bi kao trener potpisao, zaključio je Canjuga.

 

Komentari