NOGOMETNI KLUB VARTEKS

Želimir Orehovec, trener NK Varteks: "Uvijek ćemo ići na pobjedu!"

Objavljeno: 19.08.2020. 19:29

Zadnja izmjena: 19.08.2020. 19:58

Foto: NK Varteks

Nakon višemjesečne stanke pa i otkazanog dijela prvenstva zbog pandemije koronavirusom, ove subote vraća se 3. HNL Sjever.

Nogometni klub Varteks započinje svoj put u sezoni 2020./2021. domaćom utakmicom protiv Podravca iz Virja ove subote, 22. kolovoza, na stadionu Sloboda u Varaždinu od 17 sati i 30 minuta.

Trener Bumbara Želimir Orehovec odradio je jednomjesečne pripreme, ostao bez nekoliko igrača, uveo poznati sistem rada i vježbi, odigrao nekoliko pripremnih i prijateljskih utakmica te dobio određena pojačanja na pojedinim pozicijama u momčadi.

- Napravili smo kvalitetnije pripreme nego prijašnjih sezona. Istina, nismo uhvatili još pravu formu, a kroz trening utakmice sam vrtio sve igrače kako bi vidjeli njihove mogućnosti, pogotovo sedam juniora. Zadovoljan sam kako su pripreme odrađene, rekao je Orehovec i dodao da je kroz prvu momčad prvenstveno gledao reakcije igrače, a rezultat utakmica bio je u drugom planu. 

"Moram pohvaliti mlade igrače"

Prvo kolo nove sezone 3. HNL Sjever dovodi na Slobodu momčad Podravca.

- Očekujemo pobjedu protiv Podravca na otvaranju sezone. Uvijek ćemo ići na pobjedu. Svi igrači su zdravi i spremni, osim Režića koji ima tri žuta kartona pa će propustiti prvu utakmicu, dodao je Orehovec

Trener Želimir Orehovec istaknuo je i ovosezonska pojačanja, ali i mlade igrače koji dolaze iz Škole nogometa NK Varteks. 

- Matučec, Golubar i Režić su već provjereni igrači. Također, moram pohvaliti mlade igrače, 2002. i 2003. godište koji su se pokazali na pripremama te ću dvojicu ili trojicu svakako priključiti prvoj ekipi, rekao je Orehovec.

Za kraj, pozvao je sve simpatizere, prijatelje i navijače, posebno White Stonese, na utakmicu kako bi s Varteksom i tri boda započeli sezonu u velikom stilu.

Komentari