Zoran Jeftić: Želimo potvrditi dobru formu i protiv Gorice

Objavljeno: 08.03.2013. 13:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Nakon što su u srijedu svladali Spačvu, rukometaši Vidovec Biosa u subotu imaju novo iskušenje, utakmicu u Velikoj Gorici, protiv rukometaša Gorice, koji su ih svladali u dvorani u Vidovcu u prvom dijelu sezone...

Utakmica se igra u 18 sati, a unatoč kvaliteti velikogoričke ekipe, Vidovec Bios se nada da će nastaviti niz od sedam utakmica bez poraza, čime su jedina ekipa u Premier ligi, koja na proljeće nema poraz. Jedan od glavnih aduta u tom susretu bit će i iskusni Zoran Jefić, koji igra odlično u posljednjim utakmicama.

-Igramo stvarno dobro u nastavku sezone, forma je u usponu, a nadamo se to potvrditi i u Velikoj Gorici. Ako ponovimo igru kao iz posljednjih susreta, primjerice u Dubravi, nadamo se pobjedi i u Gorici – ističe Jeftić.

Što se tiče igračkog kadra, izuzev Sršena, svi ostali igrači su spremni i na raposlaganju treneru Belku. Na prošloj utakmici vratio se i Martin Marčec, koji je zbog ozljede leđa propustio cijeli nastavak sezone.

Pobjeda protiv Spačve bila je peta ovog proljeća, uz tek jedan remi, a ekipa Biosa se učvrstila u sredini tablic i de-facto osigurala ligu 4 (5-8. mjesto), iz koje će jedan klub u Europu. U slučaju nastavka ovako dobrih igara, nije nemoguće, možda i ulazak među prve četiri ekipe, koje će igrati Ligu za prvaka.

-Ne zamaramo se time, svjesni smo da šanse postoje, ali idemo utakmicu po utakmicu. Gorica je naš prvi protivnik i nadamo se uzvratiti im za poraz u prvom dijelu sezone. Pozivam i naše navijače, da nas prate kao i protiv Dubrave, i da nam pomognu, a mi ih nećemo razočarati – kazao je Jeftić.

Navijači će ponovno na put, njih najmanje stotinjak bit će u Gorici, davati dodatan motiv ekipi Alana Belka na parketu.

Komentari