Varaždinska županija

Ravnatelj OB Varaždin: Ovako je prošla novogodišnja noć

Objavljeno: 01.01.2024. 17:10

Zadnja izmjena: 01.01.2024. 17:15

Foto: Arhiva

U Općoj bolnici Varaždin znatan broj građana u novogodišnjoj noći zatražio je medicinsku pomoć, dok je za djelatnike Nastavnog zavoda hitnu medicinu Varaždinske županije noć prošla relativno mirno.

Po riječima ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damira Poljaka, u Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Varaždin značajan  je broj građana noćas zatražio i dobio medicinsku pomoć.   

- U ime djelatnika i Uprave Opće bolnice Varaždin svim žiteljima Varaždinske županije želim sretnu i uspješnu novu godinu, da bude što manje bolesnih te da kvaliteta zdravstvene usluge Opće bolnice Varaždin bude na zavidnoj razini kao i sada – rekao je Poljak.   

Smoljanec očekuje izazovne sljedeće dane

Ravnatelj Nastavnog zavoda Mladen Smoljanec, pak, rekao je da je noć bila relativno mirna, što znači da su građani bili korektni te pazili na sebe, čime su i njima olakšali posao.

- Za nas je 2023. godina bila vrlo izazovna, bez obzira na završetak pandemije koronavirusa. I sljedeći dani će biti vrlo izazovni s obzirom na povećani broj oboljelih od koronvirusa, hripavca i gripe – izvijestio je ravnatelj Nastavnog zavoda Mladen Smoljanec. 

Komentari