cestica i klenovnik

Čačić na predizbornom skupu poručio: ''U Klenovniku ćemo napraviti respiratorni centar''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.05.2019. 13:55

Zadnja izmjena: 17.05.2019. 13:58

Reformisti su u četvrtak održali predizborne skupove u Klenovniku i Cestici, a predsjednik Radimir Čačić na oba se skupa osvrnuo na teme bitne za lokalnu zajednicu.

Kako je rekao u Klenovniku, na susretu s ministrom Kujundžićem će otvoriti temu bolnice Klenovnik jer je prema njegovim riječima ''ta bolnica nepotrebna ukoliko ona ne postane respiratorni centar''. - No, bez obzira što će o tome reći ministar Kujundžić, mi ćemo tu napraviti respiratorni centar. Smatramo da je to ključno, da je to važno za građane koji tu žive, ali i za cijelu županiju.- rekao je Čačić dok se pak na Cestici osvrnuo na peticiju za izmjenu Pravilnika kojim je preusmjeren promet s Murskog Središća ovdje na Dubravu Križovljansku.

- Prava je istina da je HNS ne samo znao da će se to dogoditi, već je njihov ministar Štromar i supotpisao Pravilnik i poslao vam kamione. I sad HNS-ovi načelnici skupljaju potpise za izmjenu Pravilnika koji je supotpisao njihov ministar. Zamislite, HNS-ovi načelnici skupljaju potpise protiv HNS-ovog ministra. To je jednostavno nevjerojatno.'' poručio je Čačić.

 

Komentari