kandidat za gradonačelnika

VIDEO Davor Patafta: "Gospodine Runac"

Objava Nezavisnog kandidata za gradonačelnika Davora Patafte

Objavljeno: 28.04.2021. 11:46

Zadnja izmjena: 28.04.2021. 12:29

Foto: Objava Nezavisnog kandidata za gradonačelnika Davora Patafte

Gospodine Runac,

Vezano uz Vaše komentiranje presude Vrhovnog suda, "da se sada opet ništa ne zna", kao i da "otpočetka trubite" da HDZ može riješiti otpad, jednostavno moram reagirati:

Gospodine Runac,

1. Varaždinci vide da Vi nažalost ništa ne znate, jer da znate, ne bi vam program rada bila izgradnja suvenirnice na gradskom groblju u mrtvačnici, dok bi o vašim slikama koje ste slali uz račune za grobna mjesta Varaždinci mogli pričati i viceve...

Gospodine Runac,

2. Ako "trubite non stop", kako kažete, "da HDZ može riješiti otpad u Brezju", zašto ga onda HDZ koji je bio na vlasti sa svojim koalicijskim partnerom Čehokom u zadnje četiri godine (te isto tako vi sa Čačićem) zašto ga onda niste riješili? Sada vam je Vrhovni sud pravomoćno utvrdio da je otpad HITNO TREBALO riješiti još 2007. Što ste radili "hitno" u zadnje četiri godine? Dajte da se radije nađemo, pa da vi više ne trubite bezveze, jer će Vas građani prozvati da ste TRUBA RUNAC. Znam vas, s druge strane, kao dragog sportaša, hrvača, te bi šteta bilo da postanete truba...

Gospodine Runac ,

3. Glede presude, moram Vas informirati da se sve zna i da je sve jasno. Toliko je jasno da je dio koji je bio ključan i koji čini 80% postupka okončan pravomoćno, što znači - zauvijek, dok je za dio koji čini oko 20% starog postupka Vrhovni sud dao smjernice iz kojih je razvidno da će biti presuđeno u moju korist. Za mene je, dakle, taj predmet u potpunosti i razjašnjen i jasan i gotov, tako da mi niti vi niti neki tamo Petrići ne možete više ništa predbacivati. Poglavito iz razloga jer je Sud utvrdio da su mi se teško kršila osnovna ljudska prava, i to u razdoblju od 10 godina, za vrijeme kojeg nisam smio iznositi niti svoje dokaze... Bilo bi zato bolje da kažete da vam je zbog toga žao, nego da ovako trubite. Zamislite da vašem djetetu netko tijekom deset godina krši osnovna ljudska prava i da ga onda prvociraju neki truba političari.

Gospodine Runac ,

4. Na kraju, znate i sami da vaša stranka ima jednu vrlo ozbiljnu nepravomoćnu presudu, koja uopće nije bezazlena. I baš zato: bilo bi dobro da Vi budete zadnji koji će trubiti o tuđim presudama!

Komentari