pad proračuna

HDZ cijelu nedjelju šera SDP-ov izborni slogan 'Odgovor za Varaždin' i RTL-ov prilog

Objavljeno: 04.12.2022. 17:22

Zadnja izmjena: 04.12.2022. 17:47

Županijski HDZ danas je na svojim službenim stranicama podijelio SDP-ov izborni slogan 'Odgovor za Varaždin', uz emotikone pljeskanja, ironično.

Podijelio je to očito se nadovezujući na raspravu o balama, budući da se status na Facebooku odnosi na RTL-ov televizijski prilog pod naslovom „Potraga doznaje: Uskok istražuje posao s otpadom u Varaždinu. Sve namjestili poduzetiku?“

Za RTL-ov prilog govorili su Robert Briški, bivši savjetnik Uprave Čistoće koji je najtječaj za bale prijavio Uskoku, zatim Hrvoje Petrić koji je u istom izjavio da je posao mogao dobiti samo Petar Pripuz, te gradonačelnik Neven Bosilj koji je sve navedene demantirao, rekavši da je natječaj međunarodni, posve transparentan, a TV prilog tendenciozan.

'Žetončići će odraditi'

Podsjetimo, HDZ Grada Varaždina odlučio je glasovati protiv proračuna, uz obrazloženje da je cijena zbrinjavanja bala u Brezju dvostruko veća od prijašnje, za koju su oni kao koalicijski partneri prijavljivani Uskoku. Prethodno je u Gradsko vijeće ušao Alen Runac, koji smatra da će proračun unatoč svemu proći.

- To su sve interesne grupe, oni će ucijeniti Bosilja, on će im ispuniti sve što se od njega traži i još puno onoga što se neće vidjeti javno i žetončići će odraditi svoje. Ne treba zaboraviti da Bosilj u džepu ima i najpoznatije hrvatske žetončiće, Reformiste. Takvih nema Las Vegas – rekao je Runac, aludirajući na platformu Budimo grad, obitelj Petrić i Davora Pataftu.

Komentari