članovima upute glede virusa

HDZ danas bira predsjednika - domaći odreda uz Plenkovića

Objavljeno: 15.03.2020. 10:36

Zadnja izmjena: 15.03.2020. 10:50

U sjeni borbe protiv širenja korona virusa danas se održavaju izbori za predsjednika HDZ-a, kojima je prethodilo sučeljavanje Andreja Plenkovića i Mire Kovača, održano u subotu navečer na RTL televiziji.

S obzirom na situaciju koja nije uobičajena, spomenuta stranka objavila je mjere zaštite za članove koji će danas pristupiti glasovanju. Članove se tako poziva da na glasovanje ponesu vlastite kemijske olovke, izbjegavaju rukovanje, održavaju razmak, pristupe dezinfekciji ruku i po glasovanju što žurnije napuste biračko mjesto. Odredili su i članove koji su zaduženi za održavanje reda na biračkim mjestima, koja su također dužna osigurati dezinfekcijska sredstva.

Podsjetimo, aktualni predsjednik županijskog HDZ-a i kandidat za još jedan mandat, Anđelko Stričak, bio je predsjednik izbornog stožera Andreja Plenkovića za Varaždinsku županiju, a Plenkovića je podržao i pretendent na mjesto predsjednika županijskog HDZ-a Siniša Jenkač. Slijede izbori za predsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija, koji će se održati u nedjelju 5. travnja.

Komentari