Rat uoči prosvjeda

HDZ: 'Vupora i Marković za dolazak na prosvjed nude sendviče, može li niže?'

Objavljeno: 16.02.2024. 19:14

Zadnja izmjena: 16.02.2024. 19:54

Foto: Arhiva/Facebook

Mladež HDZ-a Varaždinske županije oglasila se statusom na Facebooku vezanom uz sutrašnji prosvjed. U svom statusu prozivaju Barbaru Antolić Vuporu i Miroslava Markovića, odnosno tvrde kako za odlazak na prosvjed nude - sendviče.

HDZ-ovci dijele i objavu Slobodne Dalmacije koja je objavila navodnu Viber poruku Barbare Antolić Vupore praćenu komentarom kako takav postupak nalikuje postupku Aleksandra Vučića koji je, zajedno s Srpskom narodnom strankom organizirao prijevoz glasača iz Republike Srpske u Srbiju.

- Varaždinski dvojac Miroslav Marković i Barbara Antolić Vupora, predsjednici gradskog i županijskog SDP-a, ovih su dana zasukali rukave i krenuli u organizaciju prosvjeda, što je vidljivo u članku niže, nudeći ni više ni manje - sendviče i vode! Naravno, u svom pokušaju dodvoravanja Peđi Grbinu, nisu stigli specificirati količine, ni sendviča, ni vode. Pitamo se, mogu li pasti niže? - navode iz HDZ-a.

Podsjetimo, jučer je u prostorijama stranke SDP održana konferencija za medije s ciljem pozivanja građana na prosvjed. Tom je prilikom Vupora rekla kako je 'otpor jedino što nam trenutno preostaje, jer je pravosuđe, pod zadnjim slučajem Turudića, klonulo pred velikim sustavom koji se zove HDZ'.

Komentari