hns-ov odgovor čačiću

HNS O ŽUPANU 'Čačić samo priča i galami, radi samoreklame, a Štromar šuti i radi na korist građana!'

Objavljeno: 10.10.2017. 10:14

Zadnja izmjena: 10.10.2017. 10:18

Foto: Arhiva

"Župane Čačiću, vrijeme je da prestanete glumatati i galamiti, primite se posla! Vrijeme takve politike je prošlo, danas prolaze samo rad i rezultati, a potpredsjednik Vlade Štromar to ima."  - stoji u priopćenju HNS-a povodom Čačićeve najave današnje presice.

>> ČAČIĆ SAZVAO PRESICU "Plenkoviću, spriječite Štromarove daljnje opstrukcije!"

HNS u priopćenju smatra kako je došlo vrijeme da se Čačić počne baviti Županijom i njezinim građnima, a ne - kako su nazvali - osobnim frustracijama i verbalnim divljačkim napadima na potpredsjednika Vlade Predraga Štromara.

- Učestali verbalni i ničim izazvani napadi na Štromara redaju se iz tjedna u tjedan, kao da župan Čačić nema drugog posla, umjesto da prihvati ruku suradnje s potpredsjednikom Vlade i počne raditi na projektima, kao što mu stoji u opisu posla. - priopćuju iz HNS-a. Štromar je, napominju, obećao trajno rješenje za objekte izgrađene po Javno-privatnom partnerstvu, što bi se trebalo usvojiti već sljedećeg tjedna.

- Za razliku od Štromara, Čačić zakonske okvire nije osigurao kad je obnašao dužnost potpredsjednika Vlade jer mu očito nije bilo bitno, a sve je očitije da mu nije bitno ni sada, jer umjesto da zajedno s potpredsjednikom Vlade radi na tome, on samo galami, a sve u cilju vlastite samopromocije. I tu je temeljna razlika između Čačića i Štromara- Čačić galami, Štromar radi! - izjavljuju HNS-ovci u priopćenju kojega potpisuje v.d. predsjednica Županijske organizacije stranke Božica Makar, dodajući još niz projekata - poput energetske obnove u našoj županiji, kao i izgradnje brze pruge, na kojima - kako izjavljuju - Štromar aktivno radi.

Komentari