zadnji dan kampanje

Kišić: Napadali su me, davali mi nadimke poput Druga Tita i Sulejmana, ali ipak imam podršku građana

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.05.2017. 12:30

Zadnja izmjena: 19.05.2017. 13:55

Danas je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kić održao press konferenaciju na Franjevačkom trgu te je zadnji dao kampanje htio zahvaliti svima koji su stajali uz njega cijelo ovo vrijeme. 

- Mi smo se simbolično našli 5 do 12 iz razloga što sam ja kandidat broj 5 na listi za gradonačelnika, a 12 je lista za gradsko vijeće, lista časnih i prekrasnih ljudi koji se ne terete da su oštetili bilo koga na svijetu, a kamoli gradski proračun.- rekao je Kišić.

Zahvalio se kolegama iz pet stranaka koji ga podržavaju te građanima koji su bili strpljivi u kampanji koja, kako kaže, nije bila pretjerano teška.

- Ja sam ipak bio najnapadanija osoba. Čak kada su se potukli predstavnici HDZ-a i Čehokovo liste, bio je kriv Alen Kišić, ali ja sam to sve prihvatio sa smješkom.- napomenuo je i dodao kako im je potrebno trinaest ruku u gradskom vijeću za stabilnost Varaždina jer gradu Varaždinu ne trebaju novi šokovi i gradonačelnik kojeg će se uhićivati u Vijećnici.

Osvrnuo se i na lažne letke koji se šire Varaždinom, a na kojima piše kako Čehok odustaje od kandidature zbog straha od uhićenja :

- Čuo sam da postoje neki letci, ja ih nisam vidio i osuđujem taj čin, ako je to što piše lažno.- izjavio je Kišić i napomenuo kako je on taj koji je bio više napadnut od Čehoka i kako su mu davali nadimke poput druga Tita, Sulejmana, kako su mu brojili dane u Varaždinu, a osim dana, brojili su mi i kile.

- Gotovo da je ispalo da u Varaždinu da ne smijete biti kandidat za gradonačelnika jer imate puno kila, a ne zato jer ste oštetili grad i jer imate tri sudske procesa.- na kraju je rekao Kišić.

Komentari