SDP Varaždinske županije danas je u dvorani "Klub" hotela Turist organizirao tradicionalni domjenak s predstavnicima medija.

Na druženju su se Barbara Antolić Vupora i Miroslav Marković s nekoliko riječi obratili medijima kako bi rezimirali prošlu poslovnu godinu, ali i najavili kako će biti prava alternativa na sljedećim lokalnim izborima.

- Kao politička partija mi smo dužni prenositi naše stavove javnosti, nažalost često puta to nije moguće zato smo i odlučili da nastavimo tradiciju susreta i druženja da takvim putem možemo porazgovarati duže s predstavnicima iz medija kako bi prenijeli i ona naša osobna razmišljanja koja često nisu mogla biti dovoljno dobro saslušana od strane naših građana. - rekla je Barbara Antolić Vupor.

- Varaždinski SDP i oporba u gradu Varaždinu trudi se ovih godinu i koji mjesec otkad sam ja predsjednik gradske organizacije pokazati da smo oporba koja radi u interesu građana i tako ćemo i dalje raditi. Pokazat ćemo da smo prava alternativa na sljedećim lokalnim izborima i da ćemo ponuditi građanima kvalitetan program koji će oni nadam se prepoznati jer ovako kako se sad grad vodi nije dobro. Mi nismo zadovoljni, mislim da ni građani nisu, ali to nekom drugom prilikom - 

Ključne riječi: druženje, hotel turist, kviz, mediji, sdp, SDP,

Komentari

10.01.2019. 18:43h Zadnja izmjena: 10.01.2019. 20:19

Foto: Viktor Hranić