priopćenje n. martinčević

'Predsjednik Komore medicinskih sestara je, vidi čuda, HDZ-ovac. Za sestre sam zahtijevala dodatak'

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.02.2022. 13:02

Zadnja izmjena: 04.02.2022. 13:07

Nakon što je Hrvatska komora medicinskih sestara osudila njezinu izjavu kako je lokalni HDZ smijenio "vrhunskog neurokirurga" i na čelo bolnice postavio "čovjeka koji diplomirao sestrinstvo", oglasila se Natalija Martinčević koja sve pripisuje političkom obračunu, budići da je predsjednik Komore medicinskih sestara član HDZ-a.

  • Komora medicinskih sestara: Natalija Martinčević omalovažila je cijelu našu profesiju, više OVDJE.

- Sramotno je što se ljudska i profesionalna žrtva svih medicinski sestara i osoblja u cijelom zdravstvu, a posebno u borbi s COVID pandemijom, politizira na najbjedniji HDZ način i još jednom potvrđuje izjavu njihovog političkog tajnika o nad rasi “Sve što valja u Hrvatskoj je HDZ”, čime su oni uvrijedili SVE GRAĐANE ove zemlje. - piše između ostalog saborska zastupnica u priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

Cijelo priopćenje Natalije Martinčević pročitajte ovdje.


Očitovanje saborske zastupnice N. Martinčević

Honorarnog ravnatelja Opće bolnice Varaždin (HDZ) brani predsjednik komore medicinskih sestara, koji je „vidi čuda“ ponovno - HDZ. Sramotno je što se ljudska i profesionalna žrtva svih medicinski sestara i osoblja u cijelom zdravstvu, a posebno u borbi s COVID pandemijom, politizira na najbjedniji HDZ način i još jednom potvrđuje izjavu njihovog političkog tajnika o nad rasi “Sve što valja u Hrvatskoj je HDZ”, čime su oni uvrijedili SVE GRAĐANE ove zemlje.

- Naravno da niti na koji način nisam uvrijedila medicinske sestre kao i ostale djelatnike u zdravstvu niti mi je to bila namjera. U svojem sam pitanju ministru Berošu dapače naglasila kako je upravo medicinsko osoblje iznijelo cijelu borbu sa pandemijom na svojim leđima. Da to nisu samo prazne riječi, dokazala sam i konkretnim zahtjevom za priznavanje statusa COVID bolnice, a samim time i dodatka na plaću djelatnicima Opće bolnice Varaždin koji je na zahtjev Reformista i usvojen.

Komentari