poslali priopćenje

Reformisti kažu da je Štromar samo pofarbao ulaz u bolnicu- evo njihovog odgovora HNS-u

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.09.2017. 15:12

Zadnja izmjena: 09.09.2017. 15:17

Foto: Arhiva

Nakon što su danas na optužbe župana Čačića da Predrag Štromar tijekom svog mandata nije znao iskoristiti ''već spremnih 450 milijuna kuna'' za ulaganje u bolnicu HNS-ovci odgovorili da se Čačić hvali projektima koje je pripremio Štromar u svome mandatu (energetska obnova bolnice i izgradnja palijativnog cenra u Marofu), opet su se oglasili Reformisti. 

Naime, kako navode, Štromar je poražen u utrci za župana jer se tijekom osam godina svodio samo na nastavak projekata poput centara izvrsnosti i besplatnog prijevoza srednjoškolaca koje je osmislio i realizirao Radimir Čačić.

- Ne postoji nitko, ali baš nitko pri zdravoj pameti tko bi mogao pomisliti da bilo koji čovjek koji se bavi politikom, pa tako i Štromar, čak osam godina obećava i najavljuje projekte, a potom propušta i u izbornoj kampanji barem jednog započeti.- piše u priopćenju Reformista

Kako dalje stoji u priopćenju, Štromar nije realizirao niti jedan projekt osim jajomata i bojanja ulaza u bolnicu te je svojom nesposobnošću uspio propustiti realizaciju već s Vladom ugovorenog projekta nove Kirurgije i intenzivne njege.

- Upravo zbog svojeg programa, a još više zbog činjenice da svoje programe i projekte ostvaruje, Radimir Čačić je pobijedio na izborima. Gospodo iz HNS-a, pročitajte program, jer je javno objavljen i dobro poznat, a projekte znaju svi građani Varaždinske županije, pa i Hrvatske, osim možda autora HNS-ovog priopćenja.- za kraj poručuju Reformisti

 

 

 

Komentari