nije se najavio

Reformisti odgovorili Čehoku: 'Koščaka nisu pustili u vijećnicu - neka službe Grada počnu raditi za građane!'

Objavljeno: 01.09.2018. 19:58

Zadnja izmjena: 01.09.2018. 20:26

Na jučerašnjoj konferenciji za medije koju su održali čelnici mjesnih odbora iz redova Reformista, izraženo je nezadovoljstvo odnosom Grada Varaždina prema mjesnim odborima i nedostatkom komunikacije na što je, između ostalog, gradonačelnik Čehok odgovorio kako je to politikantski, stranački potez. Na to su se oglasili Reformisti Gradska organizacija Varaždin sljedećim odgovorom. 

Čehok o prozivci Reformista: ‘To je politikantski potez''

Kako kažu u priopćenju, u gradske je službe poslano 25 zahtjeva, od toga su četiri realizirana, a na ostale nije dobiven ni odgovor. Kao primjer suradnje s predsjednicima Vijeća navode konkretan slučaj kada je predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak koji je ujedno i županijski vijećnik, pokušao doći do stručne suradnice za mjesnu samoupravu da preda zahtjev, no zaštitar ga nije pustio u Gradsku vijećnicu jer nije bio najavljen. Kažu, toliko o opravdanju gradonačelnika da on ne saziva koordinacije jer komunicira s predsjednicima Vijeća mjesnih odbora osobno. 

Tvrde kako njihov istup nije politikanstvo, nego zahtjev da službe Grada, čija je funkcija da budu na usluzi građana, počnu to stvarno i raditi.

Komentari