priopćenje za medije

SDP okupio svoje vijećnike: Učvršćujemo poziciju lidera županijske oporbe

Objavljeno: 02.03.2022. 11:08

Zadnja izmjena: 02.03.2022. 11:12

SDP Varaždinske županije, kako su izvjestili javnost, započeo je s provedbom sustavne edukacije svojih općinskih i gradskih vijećnika te članova Skupštine Varaždinske županije kroz više modula.

- Održana je prva u nizu edukacija, a odazvala se većina od 57 SDP-ovih vijećnica i vijećnika. U svojoj odgovornoj ulozi lidera opozicije učvršćujemo i intenziviramo svoj rad u u javnom prostoru, svjesni vremena u kojem živimo, ozbiljnosti situacije u kojem je znanje i sposobnost od ključne važnosti da se kroz odgovoran politički rad rješavaju problemi naših sugrađana - poručili su.

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora pojasnila je kako će edukacija i međusobno povezivanje svih SDP-ovih vijećnika na ovaj način rezultirati kvalitetnijim radom općinskih i gradskih vijeća. Glavne teme edukacije, dodala je, odnosit će se na načine komunikacije prema javnosti, proračun te kvalitetan politički rad vijećnica i vijećnika.

-Upravo na ovaj način SDP osnažuje svoju poziciju lidera oporbe u županiji sa svojih 57 izbranih vijećnica i vijećnika u općinskim i gradskim vijećima te Skupštini Varaždinske županije -zaključila je Antolić Vupora.

Komentari