Oglasio se priopćenjem

Stričak: 'Ako netko dila nalaze sa psihijatrije komesara Markovića, kako on to tvrdi, najoštrije to osuđujem'

Objavljeno: 17.03.2024. 11:30

Zadnja izmjena: 17.03.2024. 12:02

Foto: Arhiva

'Ako netko „dila”, kako to komesar Marković tvrdi, njegove liječničke nalaze s psihijatrije, najoštrije to osuđujem i tražim od nadležnih institucija da utvrde tko je taj. Zatražiti psihijatrijsku pomoć nije nenormalno. Ništa što je ljudsko ne smije biti nikom strano. Naravno, ako je takvu pomoć zatražio.'​​​​​​– tim riječima odgovorio je jutros putem priopćenja župan Anđelko Stričak na jučerašnji istup predsjednika Gradskog SDP-a Miroslava Markovića koji ga je optužio da 'ulazi u medicinske kartone i dosejee za politički progon'.

Uvodno Stričak proziva Gradsku vlast zbog, kako tvrdi, uvreda i kleveta.

„Stotinu puta ponovljena laž postaje istina”. Da će se tog pojma sve češće držati aktualna gradska vlast u Varaždinu, teško je bilo i pomisliti. Nažalost, pojedini su već i pravomoćno optuženi zbog kaznenih djela uvreda/kleveta. Upravo zbog toga da laž ne postane istina, htio ne htio, dužan sam demantirati komesara varaždinskog SDP-a Miroslava Markovića – kazao je Stričak.

'Drugovi, čega vas je toliko strah?'

Uz to, Stričak tvrdi kako se jedino 'dilala' njegova medicinska dokumentacija te za to optužuje Markovića i gradonačelnika Nevena Bosilja. Dodaje i kako je županijska predsjednica SDP-a Barbara Antolić Vupora zatražila 'gama testiranje' na što je on, kaže, pristao. Ujedno, pozvao je Bosilja, Markovića i Lukavečkog da se pridruže kao i da se testiranje proširi i na narkotike. Odgovora na to još nema, kazao je Stričak.

- Stoga, drugovi, čega vas je toliko strah? Zbog čega tolika panika? Dilate moje nalaze, a cmizdrite zbog svojih. Pozivate na testiranja, a potom muk. Ipak je to pitanje dijagnoze! Je li tako?

Komentari