odgovor župana

Stričak: Bosilju proradila apstinentska kriza? Nek dostavi svježiji nalaz

Objavljeno: 07.03.2024. 08:38

Zadnja izmjena: 07.03.2024. 08:38

Nakon što je na jučerašnjoj sjednici župan Anđelko Stričak pozvao predstavnike gradske vlasti da dostave svoje tzv. gama testove "kako bi se saznalo tko se iz gradske vlasti liječio, a tko predozirao", priopćenjem se oglasio gradonačelnik Neven Bosilj prozvavši ga kako se "s 2,02 promila alkohola u krvi tukao u cajkaškom klubu u tri sata ujutro", a u prilogu je dostavio i svoj gama test. Na isto mu je jutros odgovorio Stričak riječima kako je dostavljeni "nalaz star godinu dana", a čije priopćenje prenosimo u nastavku:

  • 'Neviđena količina panike': Jučer smo imali prilike pratiti dosad neviđenu količinu panike i nervoze u redovima SDP-a i Reformista. Zasuli su javni prostor priopćenjima kao da je sudnji dan. Naime, nakon poziva Barbare Antolić Vupore, saborske zastupnice i predsjednice Županijske organizacije SDP-a, da pristupim gama-testiranju, na što sam jučer i javno pristao uz nadopunu da testiranju pristupe i gradonačelnik Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković te predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki, zavladala je panika i nervoza.

  • 'Plaše li se igle ili rezultata?': Taj strah koji je nastupio u redovima drugova iz partije je nevjerojatan. Stoga se samo od sebe postavlja pitanje čega se plaše; igle ili rezultata tih testiranja.

  • 'Bosiljev nalaz je star godinu dana': Nevjerojatno je da nešto njihova predsjednica predloži, ja prihvatim, a oni su protiv. Gospodin Bosilj je dostavio i neki nalaz star godinu dana. Predlažem mu da dostavi svježiji, recimo s kraja prošle godine. Također, predlažem i da sva četvorica dostavimo svu medicinsku dokumentaciju, pa da javnost vidi tko se to liječio od koje ovisnosti, a tko se samo predozirao.

  • 'Možda je apstinentska kriza?': Stoga me jučer začudio primitivizam gradonačelnika Bosilja, što nije ništa novo za one koji ga bolje poznaju, a sve zbog pristanka na ideju njegove županijske predsjednice. Ipak, možda je samo proradila apstinentska kriza.

  • 'Hvala Reformistima jer zbog njih pobjeđujemo': A što se tiče Reformista i Čačića, za razliku od njih znam se i zahvaliti i priznati tuđa postignuća. Zahvaljujem im se što postoje jer zahvaljujući njima pobjeđujemo, zahvaljujući njima su formirane dvije Vlade predvođene HDZ-om i na kraju "kažem vam što dobro znam, računamo na vas".

Komentari