nakon odlaska martine dalić

Stričak cestitao Horvatu- Sunčana Glavak umjesto njega u sabor?

Objavljeno: 21.05.2018. 19:27

Zadnja izmjena: 21.05.2018. 19:31

Ono što se špekuliralo, sada je i potvrđeno - Darko Horvat biti će predložen za novog ministra gospodarstva, a tu informaciju je na svojem Facebook profilu potvrdio i saborski zastupnik Anđelko Stričak. 

- U ime Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije, a naravno i osobno čestitam kolegi Darku Horvatu na prijedlogu za novog ministra gospodarstva u Vladi premijera Andreja Plenkovića - napisao je Stričak na Facebooku i dodao kako je to svakako još jedno priznanje dobrog stranačkog rada na sjeveru Hrvatske ali i priznanje poduzetnicima našeg područja budući da Horvat dolazi iz dijela zemlje sa najrazvijenijim obrtništvom i poduzetništvom.

Kako je Stričak poručio na Facebooku, Horvat se već ranije dokazao na mjestu ministra obrtništva i poduzetništva kada je pokrenuo mnoge mjere u svom resoru koje stvaraju pozitivne trendove u poduzetništvu i gospodarstvu općenito.

- Nema sumnje da preuzima zahtijevno i odgovorno ministarstvo za koje on svakako ima znanja i iskustva da ga kvalitetno vodi - napisao je Stričak. 

Kako sada stvari stoje, Sunčana Glavak bi umjesto njega trebala ući u Sabor, dok je Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede predložen za potpredsjednika Vlade za gospodarstvo. 

 

Komentari