prethodio sastanak u ljubešćici

Stričak i Leverić o sastanku bez medijske najave u Vinariji Šafran

Danas je u Vinariji Šafran bez medijske najave održan sastanak HDZ-a i HNS-a na kojemu su njihovi gradonačelnici i načelnici, kako nam je rečeno – raspravljali o...
Objavljeno: 04.12.2018. 14:42

Zadnja izmjena: 04.12.2018. 15:13

Foto: Facebook

Danas je u Vinariji Šafran bez medijske najave održan sastanak HDZ-a i HNS-a na kojemu su njihovi gradonačelnici i načelnici, kako nam je rečeno – raspravljali o provedbi projekata u njihovim gradovima i općinama, te eventualnim poteškoćama vezanih uz iste.

>>Izbornik Dalić i Stjepan Cvek sastali se s HDZ-ovim načelnicima i gradonačelnicima oko financiranja škole nogometa

Sastanak je inicirao čelnik HNS-a Alen Leverić, a kako doznajemo okupljanju su nazočili svi osim Marijana Kostanjevca, Krunoslava Jurgeca i Mirka Korotaja, koji su se ispričali obvezama u vlastitim općinama. Bilo je riječi i o financiranju NK Varaždina, ali samo u pogledu prezentacije zaključaka s HDZ-ove koordinacije prethodno održane u Ljubešćici.

- Razgovarali smo o projektima koji se provode, eventualnim poteškoćama ako ih gdje ima, te izrekli stav HDZ-a o financiranju NK Varaždina – rekao je o sastanku Anđelko Stričak, predsjednik županijskog HDZ-a.

>>Stričak o sastanku HDZ-a i HNS-a u Vinariji Šafran: "Raspravljamo o provedbi projekata"

- Ovo je prvi put da smo se okupili na ovaj način, što je dobro. Zvali bismo i Reformiste, ali nemaju svojih načelnika i gradonačelnika. Razgovarali smo o projektima koji se provode, a stav HDZ-a o financiranju NK Varaždina samo primili na znanje – rekao je o sastanku predsjednik županijskog HNS-a Alen Leverić.

Između dva sastanka neslužbeno se moglo čuti kako će HDZ-ovi gradonačelnici i načelnici u većini (ili čak svi?) podržati financiranje nogometne akademije NK Varaždina, ali još nije sasvim usuglašeno u kojoj formi. Iznosi bi trebali biti u onoj razini kakvi su spominjani na sastanku koji je sazvao župan Radimir Čačić.

Komentari