županijska skupština

Stričak: 'Osam godina Bilića, Kišića i Crnkovića nije bilo briga, sad se pitaju gdje su liječnici'

Objavljeno: 12.07.2023. 11:28

Zadnja izmjena: 12.07.2023. 11:35

"Gradonačelnik Bilić, zamjenik župana Kišić, ravnatelj Doma zdravlja Crnković, svi su bili iz Ludbrega, znali su da liječnici odlaze u mirovinu, ali ih nije bilo briga", rekao je danas na Županijskoj skupštini župan Anđelko Stričak.

Stričak je time odgovorio na priopćenje gradonačelnika Ludbrega Dubravka Bilića, koji mu je proslijedio „apel nezadovoljnih građana“, s obzirom da je ludbreški Dom zdravlja spao na dva liječnika umirovljenika.

- Sada, nakon osam godina, su se sjetili postavljati pitanja gdje su liječnici? Ima puno šumova jer je krenula predizborna kampanja. Gradonačelnik Bilić očekuje da bude visoko na listi susjednog župana Matije Posavca te očito ne bira sredstva da bude prepoznatljiv i vidljiv. Međutim, mi nećemo voditi kampanju na taj način, nego na način da mu kažemo: stani uz objekt koji si izgradio u svoja tri mandata – rekao je Stričak.

Prozvao je i ludbrešku oporbu.

- Gdje su oporbeni vijećnici da ne znaju guknuti?Djeluju li možda u ilegali? Pojavile su se hvala Bogu hrabre mame koje su se usudile tom Biliću prigovoriti, te mu pišu da je javno iznio sramotu i lažnu činjenicu kada je rekao da se pedijatrici dr. Šalig „očito više ne radi“ i kako on tu ne može ništa – nabrajao je Stričak i javno pozvao spomenute osobe na sastanak u Županiju.

Komentari