do izbora još par dana

Čačić u Bartolovcu: "Runac je dobro rekao Štromaru, slikaj se ispred bilo čega ako postoji!"

Objavljeno: 31.05.2017. 09:21

Zadnja izmjena: 31.05.2017. 09:29

Foto: Viktor Hranić

Jučer navečer Radimir Čačić je održao predizborni skup u Bartolovcu, prilikom čega je istaknuo da je neto plaća u Zagrebu veća od bruto plaće u Varaždinskoj županiji.

Uvjeren u pobjedu u drugom krugu izbora, Čačić je rekao da se potencijali Zagreba i Varaždina trebaju objediniti, što namjerava postići izgradnjom brze pruge koja će put između gradova skratiti na 40 minuta.

- Kada se nađemo u urbanom krugu Zagreba, sve prednosti i Varaždina i Zagreba dobit će na potenciji – rekao je Čačić u Bartolovcu, najavivši i izgradnju i Podravske magistrale.

"Neka se Štromar slika ispred bilo čega"

- Ovom županu prije osam godina zadao sam zadatke, a nije napravio, ali baš ništa. Moj supranik iz HDZ-a rekao je jednu dobru stvar: neka se slika ispred bilo čega ako nešto postoji. A za 1,6 milijardi koliko je iznosio budžet u tih osam godina, nešto je moralo biti napravljeno – bio je kritičan Čačić.

Pred okupljenim članovima, simpatizerima i znatiželjnim građanima, najavio je između ostaloga i dovršetak preostalih škola koje još nisu napravljene, dovršetak projekata bolnica u Varaždinu, Novom Marofu i Klenovniku, ali i, kako je rekao, konačno pokretanje spinalnog centra u Varaždinskim Toplicama.

 

Komentari