oštar odgovor na facebooku

Viktorija Horg: "Bilić neće postati član HDZ-a, a još manje kandidat HDZ-a"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.03.2019. 09:15

Zadnja izmjena: 19.03.2019. 13:12

Foto: Arhiva/Facebook

Županijska vijećnica HDZ-a na svojoj Facebook stranici reagirala je na Nedjeljni intervju s Dubravkom Bilićem, točnije na dio intervjua koji se odnosi na pitanje postavljeno ludbreškom gradonačelniku – bi li kao nezavisni kandidat prihvatio podršku HDZ-a?

>>»Nisam siguran hoću li ostati u SDP-u«

Županijska vijećnica Horg čvrstog je stava da će HDZ u Ludbregu za dvije godine imati svojega kandidata za gradonačelnika: „Dubravko Bilić ima svoju stranku i uvjeravam vas da niti će postati član HDZ-a, a još manje kandidat te stranke za gradonačelnika“. Horg je ironično dodala i kako se zahvaljuje našem portalu što „već dvije godine prije lokalnih izbora traži novog i boljeg kandidata od sadašnjeg gradonačelnika te brine o HDZ-u u Ludbregu“. "Mi kao stranka ćemo odabrati kvalitetnog i sposobnog kandidata koji će uvjerena sam, uz kvalitetan tim te realan program i iskrenu pomoć građana Ludbrega, preuzeti odgovornost za naš grad", zaključila je županijska vijećnica Horg na Facebooku.

Zanimljiv odgovor

Podsjetimo, ludbreški gradonačelnik Bilić dao je zanimljiv odgovor na hipotetsko pitanje bi li prihvatio podršku HDZ-a u slučaju da napusti SDP i na sljedeće izbore izađe kao nezavisni kandidat - Uvijek postoji mogućnost da vas netko drugi podrži, što sam pokazao i na primjeru mjesnih odbora, koje nismo ukidali nego smo ih jačali. Super surađujemo s HDZ-ovim predsjednicima mjesnih odbora u kojima SDP ima većinu, jer nam nije bila važna politička opredjeljenost, nego podrška onima koji žele raditi i razvijati svoju zajednicu. Meni to nije problem i zato mislim da me ljudi nikada i nisu precipirali kao nekog „stranačkog vojnika“ – odgovorio je Bilić.