1.ŽNL: Nedeljanec i Bednja podijelili bodove, Varaždin ŠN ne posustaje

Utakmica Bednje i Dubravke u 21. kolu

Objavljeno: 10.05.2015. 20:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Kompletirano je 25. kolo Prve županijske lige, a stanje na vrhu ostalo je nepromijenjeno.

Vodeći Varaždin ŠN u subotu je slavio protiv Podravca 2:0 i tako zadržao dva boda prednosti ispred Poleta iz Cestice koji je u 25. kolu pobijedio Dubravku rezultatom 6:2.

Derbi kola odigran je u Nedeljancu između istoimenog domaćina i gostujuće Bednje, a završilo je 2:2.

Beletinčani su poveli u 12. minuti preko Filipa Štefulja, a gosti su s minimalnim vodstvom otišli na odmor. Nedeljančani su izjednačili u 60. minuti iz kaznenog udraca, a precizan je bio kapetan Martin Gazdek. Pet minuta kasnije kazneni udarac dosuđen je za goste. Ovaj put pogodio je Nikola Hranić za 1:2, no Konačnih 2:2 postavio je Petar Kocijan golom u 86. minuti.

- Atmosfera je bila savršena, teren odličan, no zbog naših pogrešaka nismo uspjeli stići do punog plijena - rekao je Filip Štefulj, strijelac vodećeg pogotka Bednje, a koji je do prošle sezone igrao za Nedeljančane.

- Uvijek je lijepo igrati protiv prijatelja, no prijatelji smo bili tek nakon susreta. Mislim da je remi na kraju zadovoljavajući za obje ekipe - rekao je Štefulj. S njim se složio i njegov prijatelj Petar Rog, veznjak Nedeljančana.

- Utakmica je bila puna ritma i na višem nivou od ranga Prve županijske lige. Rezultat je na kraju realan - istaknuo je Rog.

U preostalim susretima, Varteks je deklasirao Sračinec s 12:0, Obreš je na domaćem terenu poražen od tuhovečkog Poleta 2:1, a do slavlja je stigao Rudar 47 pobijedivši šemovečku Mladost 3:1.

Čevo i Dinamo odigrali su 2:2, dok je subotnji susret između Sloge i Lepoglave završio 3:0 pobjedom nogometaša iz Slokovca.

U sljedećem kolu na rasporedu je derbi između vodećeg Varaždina ŠN i drugoplasiranog Poleta iz Cestice, dok trećeplasirani Varteks ugošćuju Dinamo.

Komentari