NK VARAŽDIN

Agon Elezi: "Idemo u Osijek po tri boda"

Objavljeno: 13.08.2022. 08:06

Zadnja izmjena: 13.08.2022. 08:54

Nakon prošlogodišnje ozljede i dosta duge pauze u prvi plan se treneru Kovačeviću nametnuo dvadesetjednogodišnji Agon Elezi. Dobrim igrama i prilikama za zgoditak, mladić iz Skopja zaslužio je povjerenje trenera Maria Kovačevića.

Elezi je u Varaždin stigao iz albanskog  KF Skënderbeu, a nogomet je počeo igrati u skopskom Shkupiu te je nastupa i za mladu reprezentaciju Sjeverne Makedonije. O utakmici protiv Osijeka razmišlja vrlo pozitivno i s puno samopouzdanja.

- Svi znamo da je Osijek jako dobra ekipa, ali i to da su maloj krizi. Međutim, imaju puno vrlo kvalitetnih igrača, vrhunskih individualaca koji mogu riješiti utakmicu jednim potezom. Zato moramo biti pravi, pažljivo igrati i ako nastavimo igrati kao u posljednjim utakmicama neće biti problema. Bit će teška utakmica, zato svi moramo biti na najvišoj razini. Mi tamo idemo po tri boda, potvrdili smo protiv Hajduka i Dinama da možemo igrati protiv svih. Hoćemo i mi pobijediti, a ne samo dobro igrati, najavio je Elezi.

Najbitnija su tri boda

Uvjeren je da se statistika udaraca prema golu, koja govori da su Hajduku i Dinamu uputili 37 udaraca prema golu, mora pretvoriti i u golove, jer kaže da to do sada niti jedna ekipa nije uputila toliko udaraca klubovima koji  su na europskoj razini. Potvrdio je da su mentalno spremni za utakmice protiv najjačih i daje to samopouzdanje kojim zrači ekipa zasluga trenera Kovačevića.

- Jako se dobro radi, mi smo svi mladi, atmosfera je odlična i svi znamo što želimo. Mi radimo to što šef traži od nas i zato igramo dobro a atmosfera je jako pozitivna u momčadi. Nadamo se da ćemo osvojiti ta tri boda protiv Osijeka. Što se mene tiče, kao da nemam sreće. Do sada sam trebao postići barem tri gola. Protiv Hajduka sam imao dvije jako dobre prilike, protiv Dinama sam imao četiri udarca na gol od kojih je jedan pogodio gredu. Da sam to postigao, to bi bio gol života. Zato se nadam da će već sljedeće utakmica biti prava i da će lopta ući u gol. Veselit ću se tko god da postigne gol, samo da mi pobijedimo. Najbitnija su tri boda i da budemo svi zdravi i živi, dodao je Elezi.

Susret 5. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Varaždina igra se u nedjelju, 14. kolovoza s početkom u 18,55 sati na stadionu Gradski vrt.

Komentari