MALONOGOMETNI TURNIR LEPOGLAVA 2019

Ekipa ASO Ponos iz Krapine osvojila je ovogodišnji malonogometni turnir u Lepoglavi

Objavljeno: 18.02.2019. 20:22

Zadnja izmjena: 18.02.2019. 20:27

Finalnim susuretima završen je 15. Zimski malonogometni turnira - Lepoglava 2019.

Pobjednik turnira u seniorskoj konkurenciji je ekipa ASO Ponos iz Krapine, koja je u finalu slavila 1:0 protiv ekipe Hudek Trgotrans. U veteranskoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je ekipi Športska udruga građana Gornja Šemnica koja je u finalu svladala ekipu MS Interart sa 5:3..

U utakmici za 3. mjesto kod seniora Tornado je svladao ekipu Janke i Marke s 8:6 (4:4) i to boljim izvođenjem udaraca sa 7 metara. U veteranskoj konkurenciji IPA 192 PU Varaždinska bila bolja od DSR Crne mačke sa 4:3.

Dodijeljene su i pojedinačne nagrade u seniorskoj konkurenciji:

  • najbolji strijelac turnira je Kristijan Leljak iz ekipe Graditeljstvo Merkaš s 15 pogodaka
  • najbolji igrač je Saša Hojski iz Tornada,
  • najbolji vratar Alen Đurman iz ekipe Hudek trgotrans, 
  • najbolji igrač finalne utakmice Matija Majcenić iz ekipe ASO ponos.
  • nagradu za fair-play dobila je ekipa Magoi Drašković

Nagrade su kod veterana primili Dragutin Dlesk iz ekipe ŠUG Gornja Šemnica i to tri pehara, kao najbolji strijelac s 12 pogodaka, zatim kao najbolji igrač turnira i najbolji igrač finalne utakmice, dok je najboljim vratarom proglašen Danijel Posavec iz ekipe IPA 192 PU Varaždinska. Pehar za fair play primila je ekipa Zbrda zdola iz Ivanca.

Tijekom finalnog dana odigrane su dvije revijalne utakmice i to između dvije ekipa kadetkinja ŽNK Lepoglave, te utakmica seniorskih ekipa ŽNK Lepoglave i ŽNK Rijeke koja je završila pobjedom ŽNK Lepoglave sa 4:2, uz po dva pogotka Valentine Kupčić i Lorene Lovrić, dok su pogotke za Rijeku postigle Rahela Vege i Vanna Gajić.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su Marijan Škvarić, gradonačelnik Grada Lepoglave i  Hrvoje Kovač, dogradonačelnik, te Tonko Županić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.

Komentari