Vidovčani protiv Buzeta

Cijeli Vidovec s nestrpljenjem iščekuje utakmicu osmine finale Hrvatskog rukometnog kupa

Objavljeno: 15.03.2016. 09:04

Zadnja izmjena: 15.03.2016. 09:04

Foto: RK Vidovec - Facebook

Rukometaši Vidovca proteklog su vikenda pobijedili rukometaše Ivančice u lokalnom derbiju u Ivancu, i pripremaju se za utakmicu sezone, gostovanje premijerligaša Buzeta u osmini finala kupa.

U lokalnom derbiju u Ivancu, vidovečki rukometaši rutinski su odradili posao, pobijedivši Ivančicu 30:27, a najuspješniji strijelci Vidovčana bili su upravo bivši igrači Ivančice Težak i Kišiček, svaki sa po šest golova.

Vidovec je tako učvrstio svoj položaj na vrhu tablice 2. HRL Sjever te sigurno brodi prema 1. ligi, što bi bio sjajan uspjeh za vidovečke rukometaše.

Utakmica sezone

No, već u srijedu, rukometaše Vidovca čeka utakmica sezone, osmina finala Hrvatskog rukometnog kupa protiv premijerligaša Buzeta. Utakmica se igra u 19 sati, a Vidovčani se za nju pripremaju posljednjih mjesec dana.

- U dobroj smo formi cijelu sezonu, i jedva čekamo ovu utakmicu. Naša ekipa je spoj iskustva i mladosti, stoga se nadam da ćemo se dobro prezentirati u srijedu. Buzet je odlična ekipa, ugledni su premijerligaš, no niti mi nismo bez šansi. Ipak, jedini naš cilj je odigrati odličnu utakmicu, dati sve od sebe, pa što bude – istaknuo je trener Vidovca Igor Senečić.

A interes za utakmicu, i to u cijelom varaždinskom kraju je velik. Za očekivati je stoga punu dvoranu i veliku podršku za rukometaše Vidovca.

- Ne sumnjam da će dvorana biti puna, pozivam sve ljude da nas dođu podržati. Dat ćemo naš maksimum i vjerujem da nećemo razočarati naše navijače – ističe trener Senečić.
 

Komentari