Evo detalja

Foto - Bosilj na Bumbar kupu najavio početak izgradnje tribina na stadionu NK Varteks u Hrašćici

Kazao je da su ugovori potpisani, izvođač radova odabran...
Objavljeno: 22.01.2024. 10:22

Zadnja izmjena: 22.01.2024. 10:34

Podjelom medalja i objavom rezultata jučer je u varaždinskoj Areni završio je Bumbar kup, a pobjednicima je čestitao i dodjelio nagrade i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj.

Gradonačelnik Bosilj najavio je skori početak izgradnje tribina na NK Varteksa u Hrašćici. Kazao je da su ugovori potpisani, izvođač radova odabran, a radovi kreću u veljači te, iako je rok završetka devet mjeseci nada se da će radovi biti završeni već u rujnu i da će  NK Varteks moći dobiti kategorizaciju za viši rang natjecanja.

U varaždinskoj Areni okupile su se 184 ekipe s više od 2200 igračica i igrača, iz 64 različita kluba, iz četiri države (Hrvatska, Slovenija, Mađarska i BiH).  Od rezultata valja izdvojiti: U 2011. godištu prvo je mjesto pripalo ekipi Ivančice iz Ivanca, dok je Varteks bio treći. U 2012. godištu prvi je bio Varteks, a druga Ivančica. U 2013. godištu prvo je mjesto osvojila ekipa OŠN 3 E iz Bihaća, u 2014. godištu najbolji je bio Aluminij iz Slovenije, a Varteks je zauzeo četvrto mjesto. U 2015. godištu slavila je ekipa iz Pećuha, a u 2016. godištu najbolja je bila ekipa Slaven Belupa, dok je NC Vidovec natjecanje okončao na četvrtom mjestu. Pokrovitelji turnira su Grad Varaždin i Varaždinska županija te HNS i ŽNS Varaždin.

Komentari