PK VIDRA

Foto - Sabina Kušter osvojila pet zlatnih medalja na 3. međunarodnom mitingu u Sarajevu

Objavljeno: 03.07.2022. 17:27

Zadnja izmjena: 03.07.2022. 17:33

Petnaestogodišnja Sabina Kušter iz Vuglovca, članica Plivačkog kluba Vidra Varaždin, na 3. međunarodnom natjecanju u paraplivanju Sarajevo Open 2022, održanom pod sloganom „U vodi smo svi jednaki“, osvojila je nevjerojatnih pet zlatnih medalja u svojoj kategoriji  i to na 50 m delfin, 50 m slobodno, 50 m leđno, 100 m slobodno te 200 m mješovito. 

Time se ujedno afirmirala kao najuspješnija predstavnica Vidri na ovom velikom natjecanju održanom na olimpijskom bazenu Otoka Sarajevo, dugom 50 m.

Sabina je d osada za svoje vrhunske rezultate postignute na državnim i međunarodnim natjecanjima u paraplivanju nagrađena Malom plaketom Grada Ivanca, koja joj je dodijeljena na nedavnoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada.

Ova sjajna sportašica već je postigla zapažene uspjehe prije 2 godine u Splitu, a onda je isplivala i plivački maraton u Novom Vinodolskom. Na ovogodišnjem državnom prvenstvu u Splitu osvojila je čak tri zlatne te po jednu srebrnu i brončanu medalju.

Na nedavnom međunarodnom mitingu u Krškom, pod vodstvom njezine trenerice Višnje Bunić, ponovno je potvrdila svoju formu i talent osvojivši četiri medalje - zlato na 50 m i srebro na 100 m leđno, te dvije bronce na 50 m slobodno i 50 m delfin, čime se ponovno afirmirala kao najuspješnija klupska plivačica.

 

 

Komentari