Hokejaši Medveščaka protiv Albe za kraj regularnog dijela

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 25.02.2011. 19:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Hokejaši Medveščaka u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u 19.15 sati u posljednjoj utakmici prije doigravanja dočekuju Albu Volan. Medvjedi su već osigurali četvrtfinale, no nakon utakmice s Mađarima saznat će hoće li im protivnik biti KAC ili RB Salzburg.

Hoće li medvjedi birati protivnika, kao što su to prošle sezone učinili s Grazom? Jer Klagenfurt, osim što je bliži, Medveščaku ipak više odgovara. Pogotovo u Ledenoj, gdje su medvjedi u protekle dvije sezone od mogućih 18 osvojili čak 16 bodova.

– Nećemo birati protivnika. Uostalom, izbor nam i nije neki jer su KAC i Red Bull dvije najbolje momčadi u ligi – kaže trener Douglas Bradley te dodaje:

– Poštedjet ćemo Kristana, koji je ove sezone branio u 48 utakmica, pa će na gol Krošelj. Također, vjerojatno ćemo poštedjeti i Letanga, koji je posljednjih nekoliko susreta igrao nezaliječen.

Veću minutažu dobit će mladi hrvatski igrači Rendulić, Kanaet, Blagus, Šijan...

Osvrnuo se Bradley i na svoju budućnost na klupi Medveščaka.

– Moguće je da ostanem, razgovarao sam o tome i s predsjednikom. Uživao sam otkad sam naslijedio Satora. Posao nije lak jer se cijeli dan svodi na trening, utakmice i gledanje videosnimki. No, izazov je voditi ovakav klub, ovakvu momčad.

Gašper Krošelj večeras protiv Albe želi prekinuti negativnu seriju. Naime, svih šest utakmica koje je ove sezone započeo na vratima Medveščak je izgubio.

– Da, uvijek smo dobro počeli, ali se poslije preokrenulo. Nedostajalo je i sreće. I meni je dosta teško jer rijetko branim, fali mi kontinuitet. Zato sam sretan što ću danas dobiti priliku, i to pred našim navijačima. Osjećam se odlično i mislim da sam u dobroj formi – ističe Krošelj.

Slovenski vratar s hrvatskom putovnicom smatra da će Medveščak biti i te kako opasan u doigravanju.

– Bilo je pritiska nakon one loše serije rezultata. No, tri pobjede zaredom vratile su nam samopouzdanje i spremni smo za play-off.


Agencija VLM

FOTO: Damir Krajac / CROPIX



Komentari