KOMENTAR UTAKMICE

Izbornik Bišćan: Sve u svemu nismo najzadovoljniji

Objavljeno: 25.03.2022. 21:12

Zadnja izmjena: 25.03.2022. 21:17

Nakon kvalifikacijske utakmice, za odlazak na EP, u kojoj su mini Vatreni u Varaždinu remizirali s Austrijom bez golova 0:0, izbornik Igor Bišćan nije najsretniji.

- Austrija je pokazala da je ozbiljna momčad. Natjecateljska utakmica bez previše ljepote, do sredine drugog poluvremena. Onda kada smo mislili da smo blizu gola onda se dogodio crveni karton i na kraju smo morali čuvati taj rezultat. Koji nije najpopularniji, ali s tim bodom smo u sličnoj poziciji kao i prije. Austrija će biti motivirana jer je ostala u igri i iduću utakmicu će biti motivirani da pobijede Norvešku. A mi moramo pobijediti Finsku, pa ćemo u zbroju imati dobru situaciju. Sve u svemu nismo najzadovoljniji, jer nismo pobijedili i nastavili taj niz, rekao je Bišćan poslije susreta.

Mlada U21 reprezentacija odigrat će i sljedeći kvalifikacijski susret u Varaždinu i to u utorak, 29. ožujka protiv Finske. Izbornik Bišćan se nada kako će to biti zanimljivija utakmica za gledatelje.

- Mislim da će Finska, rezultatski rasterećena, biti otvorenija za igru a i mi ćemo biti drugačije postavljeni. To bi trebala biti nešto zanimljivija utakmica. Finska je sasvim pristojna momčad i ne smijemo se niti malo opustiti. Tamo smo se uvjerili da je to kvalitetna ekipa. Ali i danas smo pokazali da smo u stanju odigrati čvrstu utakmicu, kada stvari ne izgledaju najbajnije. Siguran sam da ćemo pobijediti Finsku i na taj način se približiti našem cilju, najavio je Bišćan susret protiv Finske.

Hrvatska je sada u kvalifikacijskoj Grupi A za odlazak na EP i dalje prva s 19 bodova, dok je Austrija treća s 13 osvojenih bodova. Finska je četvrta s utakmicom manje na 10 osvojenih bodova.

 

Komentari