NK VARAŽDIN

Jertec uoči Lokomotive: Vjerujem da je prosipanju bodova došao kraj

Objavljeno: 20.04.2021. 18:02

Zadnja izmjena: 20.04.2021. 18:59

U sklopu 30. kola HT Prve lige ekipa NK Varaždin sutra od 16,00 sati gostuje u Zagrebu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, gdje ga dočekuje ekipa NK Lokomotiva. Varaždin je trenutno na 8. mjestu prvenstvene ljestvice, a Lokomotiva je na 10. mjestu s pet bodova zaostatka.

Za obje momčadi ovo će biti vrlo važna utakmica. Varaždinu za bijeg iz opasne zone, a Lokomotivi posljednja prilika da uhvati priključak za ostalim ekipama na dnu prvenstvene ljestvice. Pomoćni trener NK Varaždin Dario Jertec očekuje na terenu ofenzivni Varaždin.

- Očekujte Varaždin koji je svjestan da mu pobjeda u toj utakmici donosi jako puno, da mu je to korak do ostanka u ligi. Idemo pokušati pobijediti, najavio je Jertec.

Varaždin na gostovanje u Zagreb odlazi u seriji od tri remija, s tri boda iz tri posljednje tri utakmice, dok Lokomotiva ima šest poraza iza sebe. 

- Pozitivno je to što nismo izgubili u ove tri utakmice, ali negativan je način na koji smo prosuli bodove. Vjerujem da je prosipanju bodova došao kraj. Pripremit ćemo se najbolje što možemo. Jedini cilj je pobjeda, izravan je Jertec.

Što može Toplak?

Lokomotivu vodi  bivši trener Varaždina, Samir Toplak, što bi mogla biti otežavajuća okolnost za Varaždince. Poznaje ekipu, njezine dobre i loše strane pa postoji opravdana bojazan da to ne prevagne na kraju.

- Ma, utakmicu igraju igrači. Pobjeđuje kvaliteta, htijenje, volja, srce a vjerujem da mi nismo ništa slabiji. Mislim da je naša momčad svjesna da je bolja, a ja svakog pojedinca u našoj momčadi smatram boljim od igrača Lokomotive, jasa nje Jertec.

Komentari