NK VARAŽDIN - HNK HAJDUK II 4:2

"Kada su stoperi postali agresivniji a u sredini se posložio romb, znao sam da će u igri jedan na jedan doći do prilika"

Objavljeno: 15.09.2018. 22:54

Zadnja izmjena: 15.09.2018. 23:00

Nakon susreta 4. kola 2. HNL NK Varaždin - HNK Hajduk II treneri su bili ispunjeni proturječnim emocijama. Svaka ekipa je imala dominaciju u pojedinom dijelu susreta.

Siniša Oreščanin, trener gostiju iz Splita rekao je kako jedno sigurno a to je da su gledatelji mogli uživati. - Mi imamo problem s mladošću. Na početku smo se nametnuli ali falio nam je "killer". Prvih pola sata utakmice naša je prava slika. Domaćin se vratio promjenom sustava. U drugom dijelu nespretno smo primili gol za 2:1, ali smo se brzo vratili i 2:2 bi bio realan rezultat. Ali Varaždin ima ono štro nema niti jedna ekipa u 2. HNL to je taj "blitz krieg". Varaždin je sigurno glavni pretendent za prvo mjesto u ligi, zaključio je Oreščanin.

Trener Varaždinaca Miljenko Mumlek naglašavao je da je njegova ekipa došla do preokreta strpljivošću, trezvenom glavom i bez brzih tranzicija. - Znao sam da utakmica ne završava u 3. ili 51. minuti. Izjednačujući gol u prvom poluvremenu smo zabili iz silne želje. Tražili smo grešku gostiju i uspjeli smo. Upozoravao sam cijeli tjedan na igru Hajduka, ali sam mislio da će potrejati prvih 15 ili 20 minuta. Znao sam da će nam to razdoblje biti teško. Naše mlade igrače moramo istrpiti, žao mi je što im gledatelji nisu dali više podrške. Kada je krenulo navijanje u drugom dijelu drugog poluvremena sve je bilo lakše. Tijekom susureta mijenjao sam sustav i znao sam da ćemo u igri "jedan na jedan"  doći do pilika. Kada su stoperi postali agresivniji i kada se posložio romb u sredini bilo je samo pitanje vremena kada ćemo doći u prave prilike, nisam uopće sumnjao u igrače, dodao je Mumlek.

Komentari