Medvjedi protiv Orlova u doigravanju EBEL-a

Objavljeno: 15.02.2012. 11:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Završio je regularni dio sezone u EBEL-u i uskoro počinje doigravanje. Zagrebački Medvjedi u regularnom dijelu sezone osvojili su drugo mjesto, a u prvom kolu doigravanja odmjerit će snage sa opasnim češkim Orlovima iz Znojma.

U zadnjem kolu međudoigravanja hokejaški Medveščaka su sinoć poraženi od Albe ali to nije utjecalo na njihov plasman na ljestvici. Medvjedi su naime u međudoigravanju očuvali drugo mjesto koje su osvojili u regularnom dijelu sezone pa tako s druge pozicije kreću i u play off u kojem će imati prednost domaćeg terena do eventualnog finala.

Uoči doigravanja trenera Martya Raymonda vjerovatno brine pad forme kod njegovih oklopnika koji u zadnjih nekoliko susreta nisu baš pružali partije na koje su naučili svoje navijače.

No, doigravanje je svakome veliki motiv pa će tako sigurno i forma Medvjeda porasti čim sudac baci pak na utakmici sa Orlovima iz Znojma. Opasnim Orlovima koji imaju nekoliko igrača svjetske klase i u zadnjih nekoliko susreta su bili vrlo dobri.

Kao zanimljivost dodajmo da za Orlove igra i Mike Danton, nekad velika nada NHL-a čija karijera je bila prekinuta zbog toga jer je dotični nekoliko godina proveo u zatvoru zbog pokušaja ubojstva. Danton i u Znojmu pokazuje da iza rešetaka nije zaboravio igrati hokej i može se reći da je prva zvijezda češke momčadi.

Komentari