testirajte svoju izdržljivost!

Ne propustite memorijalnu utrku u spomen na poginule pripadnike 104. brigade ZNG

Objavljeno: 20.09.2023. 10:46

Zadnja izmjena: 20.09.2023. 10:46

Ispred nas je 15. Memorijalna utrka u čast pripadnika 104. brigade ZNG.

Ovaj sportski događaj održat će se u nedjelju, 1. listopada 2023. godine, s početkom u 9:30 sati, na asfaltiranoj kružnoj stazi dugačkoj 10,5 kilometara. Organizirana od strane DŠR - Poljana Biškupečka i udruge 104. brigade ZNG, ova utrka ima podršku i od strane glavnih pokrovitelja: Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Staza prolazi kroz predivne predjele Poljane Biškupečke, Jalkovca, Biškupca, pa sve do Varaždina i natrag. Ako ste ljubitelj prirode i trčanja, ovo je prilika koju ne želite propustiti. Također, na svakih 3-4 kilometra, imat ćete priliku osvježiti se na okrepnim stanicama. Nagrade čekaju prvih troje u apsolutnoj konkurenciji, dok će svi sudionici dobiti pamučne majice s logom utrke. Uz sve to, sudjelovanje ovoj utrci apsolutno je besplatno, odnosno nema startnine. Za natjecatelje je osigurana policijska i medicinska pratnja kako bi njihova sigurnost bila apsolutno zajamčena.

- Ovo je prilika da se pridružite zajednici trkača, izazovete sebe i uživate u danu posvećenom sportu i sjećanju na naše heroje. Prijave su otvorene od 8:00 sati u Sportskom centru Poljana Biškupečka. Nakon utrke, pripremite se za dobar zalogaj, živu glazbu i proglašenje pobjednika. Pridružite se i učinite ovu Memorijalnu utrku još posebnijom. Vidimo se na startu  -pozivaju iz Zajednice sportskih uruga Grada Varaždina.

Komentari