Podravina uvjerljivom pobjedom protiv Ivančice nadomak finala Kupa

Objavljeno: 16.05.2012. 20:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: PODRAVINA SVE BOLJA

Nogometaši Podravine s visokih 5:1 pobijedili su Ivančicu u prvoj utakmici polufinala Županijskog kupa te stigli praktički na korak do finala.

Ivančani su u ovom susretu bili oslabljeni neigranjem čak četvorice, možda i ponajboljih igrača, što se osjetilo u igri momčadi Zorana Kastela.

Domaćin je bio bolja ekipa većim dijelom susreta, a bivši Varteksovac Dejan Slunjski je rano načeo mrežu gostiju, već u 6. minuti. Unatoč brojnim prigodama momčad Branka Lađevića nije do poluvremena pronašla put do mreže gostiju.

Rezultat se nije mijenjao sve do posljednje trećine susreta. Milas je u 65. povisio na 2:0, što je također bio pozitivan ishod za Ivančane, no u posljednjih desetak minuta, tristotinjak gledatelja vidjelo je još četiri gola.

Boris Kosir pogodio je u 80. za 3:0 Podravine, a Škvarić samo minutu kasnije vraća Ivančane u igru. Stubić povećava na 4:1 pet minuta prije kraja, a neposredno pred sučev zvižduk, Boro Kosir svojim drugim golom stavlja „točku na i“ dobre nogometne predstave Podravine.

Ovaj rezultat zapravo i nije iznenađenje, jer je Podravina u proljetnom dijelu sezone u velikom usponu forme, dok s druge strane Ivančica, nakon dobrog početka, polako pada u igri.

U drugom polufinalu, u četvrtak se u Hrastovskom sastaju Zadrugar i Plitvica, a uzvrati su na rasporedu za dva tjedna.

Komentari