NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Nova prilika za Varaždince, igraju dvije utakmice kod kuće a Šibenik dvije u gostima

Objavljeno: 29.03.2019. 21:42

Zadnja izmjena: 29.03.2019. 21:46

Pred momčadi NK Varaždin je susret 18. kola 2. HNL u kojem dočekuju ekipu zagrebačke Kustošije. Varaždinci ponovo imaju imperativ pobjede.

Nogometaši Varaždina ponovo imaju priliku dostići vodeći Šibenik. U tome im je ovaj puta pomogao i raspored jer će dvije utakmice zaredom igrati kod kuće, a Šibenik će dvije utakmice igrati u gostima. Međutim, već prva prepreka koja je pred Varaždincima, ekipa Kustošije sve je samo ne lak plijen. U jesenskom dijelu prvenstva Varaždin je u Zagrebu izgubio.  

Dobra vijest je da će za sastav Varaždina konkurirati i oporavljeni Dejan Glavica, Marko Stolnik te Matej Senić. Međutim, zbog tri žuta kartona u momčadi neće biti napadača Kristijana Fućaka.

- Moramo biti agresivni, što baš i nismo, ali igrači moraju shvatiti da jedino borbenošću i agresivnošću te čvrstim ulaskom u duele mogu nešto napraviti. Bez takvog pristupa ne možeš nikog pobijediti, ponovio je trener NK Varaždin Branko Karačić. - Kustošija je zagrebačka škvadra koja želi igrati nogomet kroz pas igru i ako im to suparnik dozvoli onda svaka ekipa s njima ima problema, upozorio je Karačić i naglasio kako neće biti popravak, tako da svi moraju vjerovati u pobjedu.

Komentari