OK Varaždin Volley

Odbojkaška večer u Areni: Dečki ugošćuju Borovo pa cure vodeću Fortis Voltu

Objavljeno: 27.02.2016. 15:32

Foto: OK Varaždin Volley

Nakon poraza od Rijeke (muškarci, Prva A liga) odnosno zagrebačke Mladosti II (djevojke, Prva B liga), pred obje ekipe OK Varaždin Volleya večeras su novi izazovi. I dečki i cure danas su domaćini, u maloj dvorani Arene uz Dravu; najprije će u 17 sati na parket momčadi Varaždin Volleya i Borova iz Vukovara, a potom će, s početkom u 19 sati, istrčati i djevojke Varaždin Volleya i Fortis Volte.

Što se muškog ogleda tiče, tu bi po svemu trebalo biti više neizvjesnosti. Istina je doduše, da su Varaždinci od Borova oba ovosezonska susreta izgubili, međutim niti jednom to baš nije bilo toliko uvjerljivo koliko rezultat pokazuje. Još tamo na otvorenju sezone Borovo je u Varaždinu slavilo 3:0, ali s ukupno – 10 poena razlike. U drugom dijelu jeseni, krajem, studenog u Vukovaru, bilo je 3:1 za Borovo. Mogu li Varaždinci danas pružiti još veći otpor pa možda i rezultatski iznenaditi, vidjet ćemo od 17 sati.

Po učinku gledano, manje su šanse za uspjeh djevojkama. Njihov je protivnik od 19 sati vodeća ekipa lige Fortis Volta, sastav koji je u 12 ovosezonskih utakmica upisao svih 12 pobjeda prepustivši protivnicama samo dva(!) seta, međutim isto je tako činjenica da se varaždinska ekipa kvalitetom diže iz utakmice u utakmicu i nije uopće upitno da će Zagrepčankama večeras pružiti daleko veći otpor nego u dalekom 3. kolu prvenstva…

Komentari