Otvoreni rat: Hajduk i Dinamo zaratili oko Šimunića

Objavljeno: 24.08.2011. 08:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Dinamo i Hajduk ušli su o otvoreni rat za Joea Šimunića! Zdravko Mamić za posebne trenutke i širok auditorij uvijek ima spremnu poneku bombu. Dodao je gas i u kamere javne televizije, nakon plasmana u Ligu prvaka poručio: Sutra ću negdje u Europi potpisati ugovor sa Šimunićem, piše Index

Vijest je u roku "keks" obišla internetska glasila, da bi na mobitelu ubrzo osvanula poruka glasnogovornika Hajduka Ante Bilića.

- Službeno priopćenje na stranicama Hajduka za tri minute.

Sve je odmah postalo jasno, jer znali smo da je predsjednik Bijelih Hrvoje Maleš odradio let za Hoffenheim. U Hajduku tvrde da je s Nijemcima dogovorio posao, ali se dogodila - sabotaža novcem i obmanama.

Splitu se preostaje nadati upravo onome što su istaknuli na svom webu: emocijama i poštenju Joea Šimunića.

- Hajduk je još u petak postigao dogovor s Josipom Šimunićem oko njegova prelaska u Hajduk. No nakon toga su se javili pojedinci koji pokušavaju sabotirati taj već dogovoreni transfer. Sklopio je Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš nagodbu s Hoffenheimom te se očekuje kako ce Šimunić, vođen emocijama, a ne novcem, ispuniti obećanje. Istovremeno dok se transfer Šimunića na Poljud praktički dogovorio, pojedinci svojim izjavama obmanjuju javnost - priopćili su iz Hajduka u sitne sate.

Sutra će biti zanimljiv dan. Šimunić je još uvijek jedini koji mudro šuti, ali nakon ovoga teško da će moći. Ne treba zaboraviti i da uvijek ima treću opciju - odraditi godinu na klupi Hoffenheima i u džep staviti još tri milijuna eura...


Izvor: index.hr

Komentari