KLAMPOTIC LIGA

Raspoloženi strijelci najavili završni vikend Klampotic lige

Objavljeno: 22.01.2019. 11:31

Zadnja izmjena: 22.01.2019. 11:33

Nastavljena su natejcanja u malonogometnoj Klampotic ligi, koja se u međuvremenu preselila na Cesticu. Ponovo su strijelci bili raspoloženi te su gledatelji mogli ponovo vidjeti puno golova.

Jedanaesto kolo otvoreno je golijadom u kojoj je ekipa Caffe bar 5 došla do pobjede 12:4 na NC Petrijancom Nova Ves. U drugom susretu i borbi za četvrto mjesto pobjedu je upisala ekipa Trpači koja je slavila sa 7:3 nad ekipom Yugo Int dok se ekipa Pekarnice Leskovar lako obračunala sa ekipom MNK Vrtovi Vratno i slavila s 10:1. U zadnjem susretu 11. kola bilo vrlo zanimljivo u dvoboju domaćih ekipa ali ipak tri boda su otišla na stranu MNK Lovrečana koji je slavio sa 3:1 nad MNK Kolarovcem.

U 12. kolu Yugo Int je nakon poraza od Trpača upisao pobjedu od 8:4 nad ekipom NC Petrijanec Nova Ves. U preostalim susretima bilo je vrlo zanimljivo sve do samog kraja utakmica. Pekarnica Leskovar i Caffe bar 5 upisali su uz dosta muke nove pobjede rezultatom 3:1. Pekarnica Leskovar slavila je nad Trpačima dok je Caffe bar 5 svladao ekipu MNK Vrtovi Vratno.

U nedjelju, 20. siječnja održani su novi susreti po rasporedu. “Petica” je nastavila sa pobjedama te je upisala novih šest bodova s dva preokreta. U prvom susretu slavili su sa 3:2 nad ekipom MNK Kolarovec, dok su drugom svladali ekipu Yugo Int s 5:1. Ekipa Trpači potvrdila je trenutačno četvrto mjesto pobjedom nad NC Petrijancom Nova Ves s 5:2. MNK Vrtovi Vratno upisali su polovičan uspjeh. U prvom susretu slavili su s 5:2 nad ekipom Yugo Int, dok su u drugom poraženi od MNK Lovrečan sa 6:2. U posljednjem susretu ekipa MNK Kolarovec remizirala je rezultatom 2:2 i tako prekinula pobjednički niz Pekarnice Leskovar.

Stanje na prvenstvenoj ljestvici se nije značajnije promijenilo jer Caffe bar 5 i dalje drži prvo mjesto s 35 bodova dok ga u stopu prati ekipa Pekarnice Leskovar s 29 bodova odnosno MNK Lovrečan s 28 osvojenih bodova. Valja napomenuti samo da ekipa Caffe bara 5 ima utakmicu više te će završna natjecanja, sljedećeg vikneda biti vrlo neizvjesna i uzbudljiva.

 

Nakon 14. odigranih kola na listi strijelaca vodi Dario Bubek s 19 postignutih pogodaka. S 15 pogodaka na drugom mjestu nalazi se Aleksandar Ivančov, dok je iza njega s 13 postignutih golova Hrvoje Crnčec.

Komentari