SK CEKIN

SK Cekin među najbrojnijim ekipama na PH u Novom Marofu

Objavljeno: 08.03.2022. 08:44

Zadnja izmjena: 08.03.2022. 08:46

U organizaciji SK Grebengradski streličari u Novom Marofu održano je dvoransko Prvenstvo Hrvatske, gdje je SK Cekin ponovo prednjačio s brojem natjecatelja koji su nastupili na prvenstvu, ali i rezultati su bili odlični.

Dvanaestogodišnji Jan Dilber je nastupio u kategoriji kadeta Olimpijski luk i osvojio odlično 3. mjesto. U kategoriji kadetkinja olimpijski luk, Lara Cafuk osvojila je srebro.

Katja Korotaj je nastupila u konkurenciji seniorki, a osvojila je također 2. mjesto. U kategoriji seniora olimpijski luk Željko Vujec, kojem je ovo bio prvi službeni nastup, plasirao se na 9. mjesto.

U kategoriji kadetkinja, složeni luk, Mia Međimurec je s velikom bodovnom razlikom, osvojila zlato.

U instinktivnom luku, seniorke Mikaela Heinrich bila je četvrta, Aleksandra Moravec peta, a Tea Ranogajec šesta.

U kategoriji instinktivni luk, seniori, Zoran Marenčić osvojio je 6. mjesto, Damir Štuhec i Damir Kolarek dijele 9. mjesto, a Vjekoslav Rutić, koji se vratio nakon više od godinu dana pošto je izbivao zbog bolesti, plasirao se na 23. mjesto.

U kategoriji goli luk, seniori, Zoran Marenčić osvojio je deveto mjesto, a Leo Migač 23. mjesto.

U natjecanju ekipa, ženska ekipa u instinktivnom luku (Heinrich, Moravec, Ranogajec) osvojila je zlato, a muška ekipa, također u instinktivnom luku (Marenčić, Štuhec, Kolarek) osvojila je broncu.

Komentari