pobjeda na gostovanju

STK Starr pobijedio momčad Podravke i zadržao prvo mjesto na ljestvici!

Objavljeno: 15.11.2016. 13:40

Foto: STK Starr

Nedavnim gostovanjem u Koprivnici i pobjedom nad ekipom STK Podravka s uvjerljivih 4:0, varaždinski STK Starr i dalje drži prvo mjesto s dubrovačkom ekipom Marinkolor.

Utakmica u Koprivnici odigrala se u sklopu 7. kola hrvatske stolnoteniske Superlige u kojem su najprije igrali Neven Samac Nikola Horvat s rezultatom 2:3, a u drugom susretu Danijel Južbašić nije imao šanse protiv Ronalda Ređapa te je meč završio s rezultatom 0:3.

U trećem pojedinačnom susretu Danijel Lončar je započeo dobro ali kada se oporavljeni Tomislav Zubčić vratio u igru, rezultat je na kraju bio 1:3. Nakon pojedinačnih mečeva u igri parova Samac/Lončar nisu uspjeli parirati sve boljem varaždinskom paru Ređep/Zubčić 0:3. 

Osim redovnog 7. kola, Varaždinci su odigrali i unaprijed susret sljedećeg kola s IGEA Željezničar te ponovo uvjerljivo slavili. Susret su odigrali ranije jer je sljedeći na rasporedu nastup u trećem krugu ETTU Cupa u kojem gostuju u Marseillesu kod ekipe Istres Sports TT, koja je jedan od četiri najkvalitetnija kluba lige.

Varaždinski STK Starr se plasirao i u polufinale Europske Superlige, koja se nastavlja u proljeće sljedeće godine i time se svrstao se u jedan od najkvalitetnijih sportskih kolektiva u gradu.

Komentari