dobre vijesti iz stk varaždin

Varaždinske stolnotenisačice nastavljaju uspješan niz pobjeda

Objavljeno: 20.11.2017. 18:41

Zadnja izmjena: 20.11.2017. 18:41

U sedmom kolu ženske stolnoteniske superlige stolnotenisačice STK Varaždina upisale su novu pobjedu kada su na domaćem terenu savladale ekipu STK Hodošan rezultatom 4:2.

Iako rezultat pokazuje neizvjestan meč, susret je od početka bio 'jednosmjerna ulica' u korist STK Varaždin. Naime, Petra Petek i Ivana Malobabić u domaćem sastavu bile su prejake igračice za ekipu Hodošana pa sama pobjeda nije dolazila u pitanje.

Nakon pobjeda prvih dviju igračica STK Varaždina bez izgubljenog seta, poraz je doživjela Tena Kovaček od Paole Markati, a u igri parova do sada nepobjeđeni par u superligi Petek – Malobabić donio je još jedan bod bez izgubljenog seta.

Na iznenađenje prisutnih gledatelja, trener Varaždinki u drugom krugu Ivanu Malobabić zamijenio je trinaestogodišnjom Lucijom Sitar pruživši joj novu priliku za pobjedu i stjecanje novog prvoligaškog iskustva.

Nažalost, Varaždinka nije bila raspoložena te je glatko poražena dok je završnu pobjedu ostvarila je Petra Petek i to opet bez izgubljenog seta tako ekipa STK Varaždina i dalje drži drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Komentari