12. zdravstveno-savjetodavni simpozij stopostotnih HRVI u Var. Toplicama

Objavljeno: 03.09.2014. 08:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ministarstvo branitelja

Udruga stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida organizira ovog petka i subote, 5. i 6. rujna, 12. Zdravstveno-savjetodavni simpozij koji će se održati u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.

Simpozij će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja, a u suradnji sa Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice.

Uz eminentne medicinske i pravne stručnjake, očekujemo i sudjelovanje predstavnika nadležnih institucija te više od stotinjak stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine s obiteljima – najavili su organizatori Simpozija.

Kao i svake godine, Simpozij se održava kako bi se upoznalo sudionike s najnovijim saznanjima, pravima i mogućnostima koji se odnose na njihove zdravstvene probleme, s ciljem održavanja njihova postojećeg zdravstvenog stanja, kao i pronalaženju rješenja u suradnji s medicinskim stručnjacima i nadležnim institucijama.

Program Simpozija započinje u petak, 5. rujna, u 10 sati, a predavanja i razne aktivnosti održavat će se do 18 sati. U subotu, 6. rujna, od 10 sati će se održavati radionice, a u popodnevnim satima predviđena su predavanja.

Komentari