Besplatno vježbajte jogu, meditirajte, jačajte tijelo, um i duh

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 10.06.2015. 10:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Prema odluci Ujedinjenih naroda, ove se godine diljem svijeta 21. lipnja po prvi put obilježava kao Međunarodni dan yoge. Proslavit će ga i  udruge „Joge u svakodnevnom životu“ diljem Hrvatske pa tako i u Varaždinu...

Programi će se održavati prema inicijativi međunarodnog udruženja sustava „Joga u svakodnevnom životu“ i Njegove Svetosti Vishwagurua Mahamandaleshwara Paramhanse Swamija Maheshwaranandajija, autora ovog sustava te pod pod pokroviteljstvom veleposlanstva Indije u Hrvatskoj.

Vježbe se izvode po sustavu Joga u svakodnevnom životu, sa sobom trebate ponijeti jedino odjeću za vježbanje. Besplatni satovi su početnih i naprednih stupnjeva, a termini na kojima vas očekuju organizatori u Varaždinu su:

DV Varaždin, Graberje 29, u utorak 16. lipanj i četvrtak 18. lipanj od 19,30  do 21 sat. Meditacija će biti 21. lipnja u  Joga centru “Sri Devpuriji Ashram”, I. Cankara 1a, od 19 do 20 sati.
Sve što treba učiniti je uzeti karimat pod ruku i dovesti prijatelja sa . Programi su namijenjeni svima koji žele upoznati jogu i osjetiti mnogobrojne dobrobiti koje ona pruža za tijelo, um i duh.

- Želja nam je približiti jogu javnosti kao savršen i cjelovit sustav kojim postižemo sklad sa sobom i okolinom te odagnati predrasude o jogi – ističu organizatori.

Komentari