Dan otvorenih vrata Saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 26.05.2015. 16:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

Županijski savez poljoprivrednih udruga Varaždinske županije se i ove godine aktivno uključio u obilježavanje manifestacije Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske koja će se održati od 28. do 30.svibnja na području cijele države...
 
Savez će u četvrtak i petak, 28. i 29. svibnja, otvoriti  vrata svim zainteresiranim građanima i to od 7 ujutro pa do 15 sati na adresi Varaždin, Trakošćanska 24.

Predstavnici udruga članica Saveza će naizmjence dočekivati posjetitelje, predstavljati rad svojih  udruga, odgovarati na pitanja te nastojati pobuditi interes posjetitelja za upoznavanjem poljoprivrede kao vrlo važne gospodarske djelatnosti svake nacionalne privrede.

Biti će tu prilike da se postave konkretna pitanja glede novog Zakona o udrugama te praktičnog rješavanja problema poslovanja organizacija civilnog društva.

Posjetitelji će dobiti pisane materijale Saveza i drugih institucija vezanih uz poljoprivrednu proizvodnju te se informirati o radu Saveza kao krovne institucije poljoprivrednih udruga Varaždinske županije.
 

Komentari