FOTO: Udruga slijepih organizirala događanje "Čujmo glasove različitih"

Objavljeno: 18.10.2014. 14:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Josip Novak

Izvor: galerija-images/udruga slijepih korzo 2014

Udruga slijepih Varaždinske županije u partnerstvu s Gradom Varaždinom, Varaždinskom županijom i Koalicijom za život u zajednici organizirala je danas javno događanje na varaždinskom Korzu.

Na varaždinskom Korzu održao se koncert benda u kojem su svi članovi slijepi, a građanima su podijeljeni promotivni materijali. Također, mogli su se upoznati s radom udruga osoba s invaliditetom.

Želja nam je ovakvim akcijama dati do znanja našim sugrađanima s kakvim se sve situacijama suočavaju osobe s invaliditetom, informirati ih o našim problemima, dati im uvid s kakvim se sve preprekama i problemima susreću osobe s invaliditetom - poručili su iz Udruge slijepih Varaždinske županije.

Udruga slijepih Varaždinske županije koja okuplja slijepe osobe, organizator je i koordinator današnjeg događanja koje se organizira u sklopu projekta "Čujmo glasove različitih: integriranje organizacija osoba s invaliditetom u civilni dijalog" koji Udruga slijepih provodi u partnerstvu s Gradom Varaždinom, Varaždinskom županijom i Koalicijom za život u zajednici iz Zagreba.

{gallery}udruga slijepih korzo 2014{/gallery}

Komentari