Objavljen Javni natječaj za Mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 18.05.2015. 07:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Zoran Stanko

U Narodnim novinama br. 52/15 objavljen je novi Javni natječaj za Mjeru "Restrukturiranje i konverzija vinograda". Prihvatljivi podnositelji prijava za mjeru Restrukturiranje u okviru provedbe Nacionalnog programa mogu biti proizvođači (fizičke ili pravne osobe) upisani u Vinogradarski registar...

Fizičke osobe moraju biti obveznici poreza na dohodak, odnosno poreza na dobit. Rok za podnošenje prijava za mjeru Restrukturiranje je 12. lipanj 2015. Nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Prijava zajedno s propisanom dokumentacijom se dostavlja u jednom originalnom primjerku, u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom podnositelja napisanim na poleđini, isključivo kao preporučena pošiljka s naznačenim vremenom slanja (datum, sat, minuta i sekunda zaprimanja pošiljke u poštanskom uredu).

Dostava se vrši na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: „Natječaj za Nacionalni program pomoći sektoru vina, Mjera Restrukturiranje“.

Više o svemu pročitajte OVDJE

Komentari