Radionica vegetarijanske kuhinje za (pre)zaposlene

Objavljeno: 17.11.2014. 09:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Želite li iz prehrane izbaciti meso, ali vam se čini da je vegetarijanska kuhinja složena i skupa? Da nije tako, možete se uvjeriti na radionici "Brzi recepti za (pre)zaposlene" u subotu, 22. studenog.

Vodi je Ivona Peček Hemwati, diplomirani ajurvedski terapeut i vlasnica vegetarijanskog cateringa "Vege ručak" iz Zagreba. Na radionici, koja će se održati u kuhinji dječjeg vrtića Graberje u Varaždinu od 9:30 do 12:30 sati, naučit ćete mnogo o pravilnoj upotrebi začina i o brzoj izradi ukusnih vegetarijanskih jela koja možete koristiti za doručak, ručak i večeru.

Ovo je odlična radionica za sve vas koji tek počinjete kuhati, kao i za sve vas koji želite obogatiti već postojeći način kuhanja novim okusima. Svi će polaznici sudjelovati u spremanju tradicionalnih jela ali i orijentalnih jela na vegi način: vegetarijanskog bakalara, kus-kusa sa sokom naranče, upme (jela od grisa i povrća), tofu omleta, tempure od povrća, sabđija (pirjanog povrća sa začinima) i nekih slastica - jednostavnog "crumbla" od jabuka, najjednostavnijih palačinki i muffina. Dobiti ćete nekoliko ideja za salate obogaćene poprženim sjemenkama i voćem.

Radionica je idealna za početnike u  vegetarijanskoj kuhinji, kao i za znatiželjne, a i za iskusne kuhare željnih novih ideja i poticaja.

Radionicu organizira varaždinska udruga "Joga u svakodnevnom životu", a cijena joj je 150 kn za građanstvo, odnosno 120 kn za vježbače koji pohađaju satove Joge u svakodnevnom životu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e- mailove: [email protected] ili [email protected] ili u inbox na Fb profilu "Joga u svakodnevnom životu Varaždin".

Komentari