Mnogobrojna rasplesana publika na Šuš 0. micro festu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 09.06.2014. 08:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Šuš

U Varaždinu je završio Šuš 0. micro fest, prvi festival glazbe i druženja u organizaciji Šuškavac kolektiva.

Tijekom petka i subote, 7. i 8. lipnja, svojim glazbenim odabirom, vještim miksanjem i interpretacijama poznatih hitova, mnogobrojnu publiku u Elephant baru zabavljao je cijeli niz DJ-a i glazbenika.

Gužvu i euforiju izazvao je subotnji nastup koprivničkog glazbenika Ohnokona koji je premijerno nastupio uživo i tako predstavio svoj istoimeni EP, dok je mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar nastupila s Varaždincem Lukom Gečekom u akustičnom izdanju i očarala publiku.

Također, članovi varaždinsko-koprivničkog banda Boys Don't Cry u petak uvečer rasplesali su publiku izvrsnim izvedbama starih hitova tijekom energičnog i osebujnog nastupa, a miljenici varaždinske publike, band Groove On ni ovog puta nisu razočarali te su članovi banda opravdali epitete odličnih live glazbenika.

I u petak i subotu, partijalo se do dugo u noć uz izvrsne mlade DJ-e – članove Šuškavac kolektiva i njihove prijatelje.  
- Vrlo smo sretni jer je došao velik broj Varaždinaca, ali i posjetitelja iz drugih gradova sjeverne Hrvatske te iz Zagreba koji su prepoznali naš trud i želju da im pružimo dobru zabavu uz još bolju glazbu – zaključuju „Šuškavci“ te ističu zahvalnost svim mladim kreativcima koji su volonterski sudjelovali u projektu.

Iako su organizatori ograničili broj dnevnih ulaznica na 200, micro festom je tijekom dva dana prošlo više od 500 ljudi.
Reakcije publike su bile i više nego pozitivne. Uz oduševljenje glazbom, dojmio ih se i unutarnji i vanjski ambijent Elephant bara koji je bio dekoriran u festivalskom duhu, a svi su se složili da Varaždinu nedostaje više ovakvih događanja.

Ekipa iz Šuškavac kolektiva poručila je da imaju nekoliko ideja i iznenađenja za koje se nadaju da će ih ubrzo realizirati na svoje zadovoljstvo i, naravno, zadovoljstvo publike.

Komentari